VK „JEZERO“ SPREMNO DOČEKUJE LETNJU SEZONU: U toku rekonstrukcija plivališta i tribina na Glavnom jezeru u Beloj Crkvi

J. J. BALjAK

28. 04. 2021. u 19:15

NOVA uprava Vaterpolo kluba „Jezero“ iz Bele Crkve, koja je imanovana u novembru, odmah je prionula na posao i započela rad sa mladim selekcijama, a ovih dana konačno su krenuli i da renoviraju svoje prostorije na Glavnom jezeru.

ВК „ЈЕЗЕРО“ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ ЛЕТЊУ СЕЗОНУ: У току реконструкција пливалишта и трибина на Главном језеру у Белој Цркви

Foto: VK Jezero

Uz finansijsku podršku lokalne samouprave i nekoliko sponzora, trenutno se uređuje postojeća infrastruktura plivališta i tribina na jezeru, koja godinama nije adekvatno održavana.

- Želimo da spremno dočekamo novu letnju sezonu i da našim polaznicima stvorimo što bolje uslove za bavljenje ovim sportom. Takođe, u planu je i da u avgustu ponovo organizujemo „Keel kup“, s obzirom na to da je taj turnir iz 2019. godine bio pravi praznik vaterpola, koji je oduševio i Belocrkvane i brojne turiste – kaže Neven Selaković, novi direktor kluba.

On ističe i da je njihov prioritet rad sa decom, zbog čega su i pokrenuli akciju „Bavi se sportom“, koju su podržali i brojni proslavljeni sportisti iz te varošice na jugu Banata. Akcija će biti promovisana i po školama, jer kažu da je bavljenje sportom najbolji način da se deca sklone sa ulica i od loših navika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)