MINISTAR RAKIĆ: Dve zgrade sa 500 stanara “Staro Berilje” dobijaju ovu fasadu (FOTO)

D.Zečević

22. 04. 2021. u 22:42

KAKO bi uži centar Severne Mitrovice dobio lepši izgled, Ministarstvo za zajednice i povratak izdvojilo je finansijska sredstva namenjena za potpunu revitalizaciju fasada na dvema višespratnim stambenim zgradama ”Staro Berilje” koje se nalaze u glavnoj ulici u ovom gradu.

МИНИСТАР РАКИЋ: Две зграде са 500 станара “Старо Бериље” добијају ову фасаду (ФОТО)

Foto: Ministarstvo

Memorandum o finansijskoj podršci ovom projektu u Ministarstvu za zajednice i povratak potpisali su danas ministar Goran Rakić i gradonačelik Severne Mitrovice Milan Radojević.

-Zadovoljstvo mi je da danas mogu da poručim da će stara fasada na zgradama ”Staro Berilje”, biti kompletno rekonstruisana. Ovo je važno za Severnu Mitrovicu jer ovakvim vidom ulaganja šaljemo poruku da ćemo raditi na uređenju svega starog i dotrajalog kako bi Severna Mitrovica dobila još lepši izgled. Realizacijom važnih infrastrukturnih projekata želimo da pokažemo koliko nam je važno stvaranje boljih uslova života-kazao je ministar Rakić nakon potpisivanja dokumenta o finansiranju ovo projekta.

Foto: Ministarstvo

 

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević, je zahvalivši se ministru Rakiću na veoma konstruktivnoj saradnji, kazao da mu je zadovoljstvo što današnjim potpisivanjem počinje realizacija jednog značajnog projekta jer je posao svakog gradonačelnika da pored rešavanja ostalih problema, radi i na ulepšanju grada.

-Izuzetnom saradnjom sa ministrom Rakićem uspevamo da realizuje veoma značajne investicije. Pre neki dan smo dogovorili opremanje teretane u Sportskoj hali u Severnoj Mitrovici danas obnovu fasade na starim zgradama u kojima živi oko 500 stanara i to je ono što me izuzeto raduje-kazao je Radojević .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)