PRETEŽNO OBOLJEVAJU STARIJI: U opštini Negotin jedna osoba preminula, još 16 zaraženih virusom korona

S. M. J.

22. 04. 2021. u 16:54

U POSLEDNjIH 48 sati na teritoriji opštine Negotin zabeleženo je 16 novih kovid slučajeva, pretežno kod starije populacije.

ПРЕТЕЖНО ОБОЉЕВАЈУ СТАРИЈИ: У општини Неготин једна особа преминула, још 16 заражених вирусом корона

Foto: S.M. Jovanović

Na prisustvo virusa korona od 112 testiranih, pozitivan rezultat zabeležen je kod šestorice muškaraca od 60 do 89 godina, kao i kod osam osoba ženskog pola od 20 do 85 godina.

Od posledica virusne infekcije preminula je jedna osoba. U kovid odeljenjima negotinske bolnice u kojima se leči 25 pacijenata, u poslednja dva dana hospitalizovano je šest osoba, sedmoro je otpušteno, a jedna je transportovana u kovid bolnicu tercijarnog nivoa.

U kovid ambulanti negotinskog Doma zdravlja pregledano je 65 osoba, od kojih je više od polovine došlo na kontrolni pregled.

Inače, na teritoriji opštine Negotin od početka aprila zabeleženo je 217 slučajeva kovida, od kojih samo u poslednje dve nedelje 109, koliko je i aktivno pozitivnih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju