NASTAVA OPET ONLAJN: Šestoro studenata Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu pozitivno na koronu

G.Ć.

29. 03. 2021. u 11:16

U SKLADU sa epidemiološkom situacijom na teritoriji Kraljeva, nastava na ovdašnjem Fakultetu za mašinstvo i građevinarstvo ponovo će se privremeno odvijati onlajn.

НАСТАВА ОПЕТ ОНЛАЈН: Шесторо студената Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву позитивно на корону

Foto: MFKV

- Imamo šestotro studenata pozitivnih na kovid-19 sa blagom kliničkom slikom. Odlučili smo da pređemo na onlajn nastavu, osim za grupe četvrte i pete godine mašinstva koje imaju manje od deset studenata. Tu se nastava odvija u velikim kabinetima za 50 i više mesta, tako da se bez problema održava distanca – kaže dr Mile Savković, dekan ovog fakulteta.

Prelazak na onlajn nastavu nije u većoj meri poremetio rad ove ustanove s obzirom da je ispitni rok završen, a u studentskom domu trenutno boravi samo nekoliko studenata uglavnom završnih godina. Prema rečima dr Savkovića, epidemiološka situacija se svakodnevno prati i eventualne nove promene u organizovnju nastave biće u skladu sa preporukama Kriznog štaba i nadležnih institucija.

- Čim to situacija bude dozvolila mi ćemo se vratiti normalnom, uobičajenom režimu nastave – poručio je dekan Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri