PUNKTOVI U HAJDUKOVU I BAČKIM VINOGRADIMA: U Subotici se nastavlja vakcinacija starijih građana bez poziva

J. L.

17. 03. 2021. u 14:11

KAKO bi se omogućilo starijim građanima Subotice i naselja Bački Vinogradi i Hajdukovo da što brže i jednostavnije pristupe vakcinaciji protiv zarazne bolesti KOVID 19, Dom zdravlja Subotica nastavlja, u četvrtak, 18. marta, akciju imunizacije svih građana starijih od 60 godina, koji se nisu prijavili preko portala e-uprave ili su se prijavili, a nisu još bili pozvani da prime vakcinu.

ПУНКТОВИ У ХАЈДУКОВУ И БАЧКИМ ВИНОГРАДИМА: У Суботици се наставља вакцинација старијих грађана без позива

Foto: J. Lemajić

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ obavljaće se od 8 do 13 časova u  ambulanti I u Subotici (Kumičićeva ulica 4), ambulanti u Bačkim Vinogradima (Beogradska bb) i ambulanti Hajdukovo (Borisa Kidriča 21).


Zainteresovani građani treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.


Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024