OTKAZANA PREMIJERA „GDE SMO ONO STALI“ Novi termin još nije poznat

Vukica STRUGAR

16. 03. 2021. u 16:49

U NARODNOM pozorištu Niš sve je spremno za premijerno izvođenje predstave „Gde smo ono stali“, po tekstu Marjana Todorovića i u režiji Nenada Todorovića - pred publikom je trebalo prvi put da se ovaj naslov nađe 17.marta. Međutim, premijera je otkazana, a novi termin još nije saopšten.

ОТКАЗАНА ПРЕМИЈЕРА „ГДЕ СМО ОНО СТАЛИ“ Нови термин још није познат

Narodno pozorište Niš / Foto J. Ćosin

“Gde smo ono stali, na žalost, jedan duži vremenski period uopšte više nije pitanje, već samo usputna konstatacija. Kao kad čovek u nekom iznošenju sopstvenog mišljenja i stava na trenutak zablokira, pa između onoga što je počeo i onoga kuda je namerio, iskoristi poštapalicu „…ovaaaj… šta sam hteo da kažem…“, dok se zapravo ne sabere u koordinantnom sistemu sopstvene konfuzije, pa “kao” nastavi dalje. A u stvari je tu negde usput potpuno izgubio suštinu započete priče i nenamerno zalutao u to autosugestivno “kao”, koje onda nesvesno počinje da projektuje kao ličnu životnu filozofiju – reči su autora teksta.

Igraju Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Maja Banković, Katarina Mitić, Zorica Damjanović, Miroljub Nedović i Stefan Mladenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna