ULICI IME DR BORE EVTOVA: Završni radovi na gradnji nove saobraćajnice u Kragujevcu

M.L.

09. 03. 2021. u 15:26

GRADONAČILNIK Kragujevca Nikola Dašić obišao je završne radove na gradnji nove saobraćajnice koja olakšava pristup Klinici za pulmologiju, bolju vezu prema Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kao i budućem Centru izvrsnosti.

УЛИЦИ ИМЕ ДР БОРЕ ЕВТОВА: Завршни радови на градњи нове саобраћајнице у Крагујевцу

Foto: Info služba grada Kragujevca

Predloženo je da nova saobraćajnica ponese ime dr Bore Evtova, pulmologa ovdašnjeg Univerzitetskog kliničkog centra, koji je izgubio život boreći se protiv korone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja