BOGATSTVO GRADA SU LJUDI: Gradonačelnik Leskovca primio dobitnike Sretenjskih priznanja

I.M.

01. 03. 2021. u 13:18

GRADONAČELNIK Leskovca Goran Cvetanović primio je u ponedeljak dvoje Leskovčana kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio priznanja na Dan državnosti.

БОГАТСТВО ГРАДА СУ ЉУДИ: Градоначелник Лесковца примио добитнике Сретењских признања

Foto: GU Leskovac

Nataša Jovčić Zorić, glavna medicinska sestra Kovid centra Opšte bolnice u Leskovcu, je odlikovana zlatnom medaljom za zasluge u borbi protiv ove zarazane bolesti, dok je Bratislav Ilić, novinar TV Prva i B92, za profesionalne uspehe dobio srebrnu medalju.

Cvetanović je ovim povodom istakao da „bogatstvo jednog grada pre svega čine ljudi i njihova dostignuća“. Na prijemu je rečeno da su Sretenjska priznanja stigla u ruke nagrađenih u godini kada beleže po 20 godina rada što pokazuje da se predani rad i profesionalnost isplate.

Nataša Jovčić Zorić je kazala da je nagrada koju je primila priznanje za sve njene kolege koji od marta prošle godine daju sve od sebe da pomognu bolesnima, dok je Bratislav Ilić istakao doprinos snimatelja Dalibora Mitića sa kojim je, u prethodnih godinu i po dana, izveštavao sa više od 1.200 različitih lokacija uz pređenih skoro 40.000 kilometara. Ilić je takođe ukazao na važnost podrške porodice i kolega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo