RASTE BROJ NOVIH SLUČAJEVA U KRALJEVU: Potvrđeno još 109 novoobolelih, lekari u Kovid ambulanti ponovo imali pune ruke posla

G.Ć.

25. 02. 2021. u 16:22

PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 413 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 128 PCR i 285 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 109, čak 22 više nego prethodnog dana, saopštio je Gradski krizni štab.

РАСТЕ БРОЈ НОВИХ СЛУЧАЈЕВА У КРАЉЕВУ: Потврђено још 109 новооболелих, лекари у Ковид амбуланти поново имали пуне руке посла

Foto: G. Šljivić

U gradu na Ibru broj novozaraženih konstantno raste, a samo je od 18. februara od kovida-19 obolelo 647 građana, dok je od izbijanja epidemije sredinom marta prošle godine do sada ukupno registrovano 12.524 slučajeva infekcije.

Od posledica korone, dodaje se u saopštenju, tokom proteklih 24 sata preminulo je još dvoje kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada 205 Kraljevčana izgubilo bitku protiv ovog opakog virusa.

Na lečenju u Opštoj bolnici „Studenica“ trenutno je 49 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto osmoro, od kojih je troje na respiratoru, a petoro na neinvazivnoj ventilaciji. Kako je saopšteno, u ovoj ustanovi tokom proteklih 24 sata preminulo je  dvoje pacijenata, 11 je novoprimljenih, a sedmoro je posle oporavka otpušteno kućama.

Lekari u Kovid ambulanti su ponovo imali pune ruke posla pošto su u ovom periodu obavili ukupno 107 pregleda.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća