KORONA U POMORAVSKOM OKRUGU: Raste broj novoinficiranih, 47 pozitivnih u Paraćinu, u Ćupriji 34

Зорана Рашић
Zorana Rašić

21. 02. 2021. u 17:48

RASTE broj pregleda i novozaraženih kovidom 19 u opštinama Pomoravskog okruga, a prema najsvežijem preseku, u protekla 24 sata u Paraćinu je otkriveno 47 novih slučajeva, a u Ćupriji 34.

КОРОНА У ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ: Расте број новоинфицираних, 47 позитивних у Параћину, у Ћуприји 34

Foto: Z. R.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Pomoravlje” od dana pre toga, u Jagodini se na bolničkom lečenju nalazilo 88 pacijenata, urađeno je ukupno 150 testova, 134 antigenska i 16 PCR, a pozitivno je bilo 38 osoba, koliko je novih infekcija koronavirusom potvrđeno tog dana i u paraćinskoj opštini.

Na bolničkom lečenju na kovid-odeljenju u gradu na Crnici blilo je 26 osoba sa teškom i težom kliničkom slikom, obolelih koji su izgubili bitku sa kovidom tog dana nije bilo.

U ćuprijskoj bolnici 19. februara takođe nije bilo preminulih od posledica kovida 19, ali raste broj hospitalizovanih, tako da je pre dva dana bilo 65 pacijenata na kovid-odeljenjima, od njih - dvoje na respiratoru. Od 45 testiranih osoba 26 je bilo pozitivno na koronavirus.

U preostale tri opštine Pomoravskog okruga bilo je manje testiranja i manji broj pozitivnih, pa je tako u Svilajncu evidentirano šest novih slučajeva infekcije, u Despotovcu sedam i u Rekovcu šest.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!