LOŠI BROJEVI U VRANJU: Još 78 novoobolelih u Pčinjskom okrugu - virus potvrđen i kod desetoro dece

J.S.

13. 02. 2021. u 09:43

OD ukupno obrađenih 375 uzoraka virus je u Pčinjskom okrugu potvrđen kod 78 ljudi, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

ЛОШИ БРОЈЕВИ У ВРАЊУ: Још 78 новооболелих у Пчињском округу - вирус потврђен и код десеторо деце

Foto: J. S.

Najveći broj obolelih je iz Vranja gde su registrovana 54  slučaja, beleži se broj novoobolelih u Preševu gde je 14 novoobolelih, sledi Vladičin Han sa četiri, Trgovište sa tri i Bujanovac sa dva, dok je u Surdulici registrovan samo jedan slulaj. Opština Bosilegrad i u toku jučerašnjeg dana nije imala nove slučajeve.

U toku jučerašnjeg dana virus je potvrđen kod ukupno deset dece. Četiri su predškolci, tri učenici osnovnih škola, tri srednjih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ROMANI LETICE MILOVANOVIĆ: Borska spisateljica večeras u Paraćinu