CEPIVO DANAS PRIMA 900 JAGODINACA: Interesovanje veliko - vakcinisano već više od 6.000 ljudi

Z. Gligorijević

11. 02. 2021. u 12:12

DRUGOG dana masovne revakcinacije građana Jagodine, uz koju je organizovana i vakcinacija, na punktovima Doma zdravlja i Sportske hale „Jassa“ Sinofarm vakcinu danas će primiti čak 900 Jagodinaca!

ЦЕПИВО ДАНАС ПРИМА 900 ЈАГОДИНАЦА: Интересовање велико - вакцинисано већ више од 6.000 људи

Foto: Z. Gligorijević

Od prvog dana imunizacije građana protiv virusa Kovid 19 do sada je vakcinisano više od 6.000 ljudi, a broj se iz dana u dan povećava, jer za imunizaciju i dalje vlada veliko interesovanje Jagodinaca, saznaju „Novosti“ od Marije Jovanović, pomoćnika gradonačelnika grada Jagodine za informisanje.

Foto: Z. Gligorijević

- Sve protiče u najboljem redu, organizacija je odlična. U prepodnevnim satima vrši se revakcinacija, a u popodnevnim od 15 do 20 sati imunizacija građana Jagodine. Svako ima termin od 5 do 10 minuta, nema gužve i redova i  ispoštovali smo sve preporuke i mere od strane Kriznog štaba – ocenjuje Jovanovićka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani