OD SREDE PO DRUGU DOZU: Jagodinci će porukom ili pozivom biti obavešteni o mestu i terminu vakcinacije

Z. Gligorijević

08. 02. 2021. u 12:09

OD početka masovne imunizacije građana Jagodine protiv virusa Kovid -19, kinesku vakcinu Sinofarm primilo je preko 5.500 Jagodinaca.

ОД СРЕДЕ ПО ДРУГУ ДОЗУ: Јагодинци ће поруком или позивом бити обавештени о месту и термину вакцинације

Foto: Skupština grada

Sve je spremno za masovnu revakcinaciju koja počinje u sredu, 10. februara. Revakcinacija će se vršiti na punktovima u Domu zdravlja i Sportskoj hali „Jassa“, a građani će biti obavešteni o mestu i terminu revakcinacije putem poruke od strane e-uprave i pozivom od strane zaposlenih u Skupštini grada Jagodine.


- Termini će biti na 5 do 10 minuta, kako bismo izbegli gužvu, stvaranje redova i ispoštovali sve preporuke i mere Kriznog štaba. Napomenula bih da i dalje vlada veliko interesovanje građana za imunizaciju. Zainteresovani se mogu prijaviti pozivanjem zvaničnog kol centra ili popunjavanjem upitnika na portalu elektronske uprave. Ukoliko građani nisu u mogućnosti da se prijave, mogu pozvati službu u Skupštini grada Jagodine koja će im rado izaći u susret i prijaviti ih – kaže za „Novosti“ Marija Jovanović, pomoćnik gradonačelnika grada Jagodine za informisanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PLAN KAPITALNIH INVESTICIJA U ČAČKU   Novi kredit od 816 miliona