KLIZIŠTE „ODNELO“ 4O METARA PUTA: Obrušio se deo puta na relaciji Kragujevac-Batočina (FOTO)

M.L.

27. 01. 2021. u 16:09

ZBOG pojave klizišta obrušio se deo puta na relaciji Kragujevac-Batočina,kod Nikšićkog brda.Nadležni u gradskoj upravi u Kragujevcu o tom problemu obavestili su Preduzeće „Putevi Srbije“, i očekuje se da će čim vremenski uslovi to dozvole početi radovi na sanaciji tog klizišta.

КЛИЗИШТЕ „ОДНЕЛО“ 4О МЕТАРА ПУТА: Обрушио се део пута на релацији Крагујевац-Баточина (ФОТО)

Foto: Info KG

Kako saznajemo, klizište je „proradilo“ tokom prošle nedelje i zasad je odnelo oko 4o metara puta na delu saobraćajnice koja Kragujevac povezuje sa Koridorom 1o.Održavanje ovog puta je u nadležnosti Preduzeća za puteve Kragujevac.Reč je o klizištu koje postoji odranije,kao i projektna dokumentacija za rešenje tog problema.Inače,ta deonica puta izgrađena je 2o14.godine.

Član gradskog veća Kragujevca,Vladimir Dobi,izjavio je da su o tom problemu obavestili „Puteve Srbije“koje ima projekat za sanaciju tog klizišta te da se očekuje da radovi počnu čim vremenski uslovi to dozvole.Kako bi se trajno rešio taj problem,planirana je izgradnja 41 betonskog stuba i stabilizacija tog dela trase u dužini od oko sto metara.

Foto: Info KG

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković