NOVE PADAVINE U IVANJICI: Golijska reka neprohodna, sneg pravi probleme meštanima

V. I.

26. 01. 2021. u 15:24

NOVE snežne padavine zadale su velike muke meštanima pojedinih ivanjičkih sela. Sneg koji je padao tokom noći između ponedeljka i utorka formirao je snežni pokrivač oko 30 centimetara, a jak vetar u najvišim područjima stvara visoke snežne smetove.

НОВЕ ПАДАВИНЕ У ИВАЊИЦИ: Голијска река непроходна, снег прави проблеме мештанима

Foto: V. I.

Za sada su svi putevi prohodni osim putnog pravca Golijska reka – Preko brdo – Odvraćenica, mehanizacija je na terenu i put će biti osposobljen do kraja dana. Iako se saobraćaj odvija normalno, apelujemo na vozače da zbog loših vremenskih uslova budu oprezni, ali da na put ne kreću bez neophodne zimske opreme - rekao je Vitomir Arsović iz JP „Putevi Ivanjice“.

Snežne padavine ponovo su napravile problem u elektrosnabdevanju u pojedinim mesnim zajednicima, ali su kavrovi već sanirani. Bez struje su bila domaćinstva u Bratljevu i Kovilju, ali, kako ističu u EPS-u u Ivanjici, kvarovi su sanirani, i stanje je normalizovano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)