PRIJAVA RADI PROCENE ŠTETE: Poziv građanima Vlasotinca da prijave štetu od elementarne nepogode

I.M.

26. 01. 2021. u 13:40

ŠTAB za vanredne situacije opštine Vlasotince pozvao je građane koji su pretrpeli neku vrstu štete od elementarne nepogode, koja je pogodila ovu opštinu u noći između 10. i 11. januara, da to prijave ovom štabu.

ПРИЈАВА РАДИ ПРОЦЕНЕ ШТЕТЕ: Позив грађанима Власотинца да пријаве штету од елементарне непогоде

Foto: Privatna arhiva

Oni to mogu da učine na broj telefona 065/2404-282 ili lično članu Opštinskog veća i Štaba za vanredne situacije Žaklini Stefanović. Nadležni poručuju da će sve prijave biti predate komisiji za procenu štete koje će izaći na teren.

- Važno je naglasiti da oni građani kod kojih je komisija već izvršila uvid i procenila štetu ne treba ponovo da je prijavljuju – istakao je Ivan Stanković, načelnik Štaba za vanredne situacije.

Procena štete se inače vrši prema Uputstvu o jedinstvenoj metodologiji za procenu štete od elementarne nepogode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!