VEŠTINE VOĐENJA KARIJERE: Kurs za diplomce Univerziteta u Beogradu

B.B.

20. 01. 2021. u 16:03

CENTAR za razvoj karijere će i tokom ove godine organizovati kurs "Veštine upravljanja karijerom", namenjen studentima završne godine studija Univerziteta u Beogradu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, tečaj će biti održan onlajn, u periodu od 1. februara do 26. marta.

ВЕШТИНЕ ВОЂЕЊА КАРИЈЕРЕ: Курс за дипломце Универзитета у Београду

Foto: N. Fifić

Tokom osam nedelja, polaznici kursa će imati pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom. Nedeljno opterećenje je dva do četiri sata, a polaznici će moći samostalno da prolaze kroz sadržaj i da u vreme kad im najviše odgovara rade na zadacima u okviru povezanih tematskih celina.Rok za prijavljivanje je 28. januar 2021.

Kroz različite aktivnosti, zadatke i vežbe, polaznici će dobiti odgovore na pitanja koja se tiču buduće karijere, postavljanja ciljeva, uspešnog predstavljanja poslodavcu, kako i gde tražiti posao...Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u "živoj" i onlajn formi od 2015. godine. Do sada je "obuku" prošlo više od 660 studenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju