OD DRAGAČEVCA NI TRAGA NI GLASA: Pre četiri dana nestao muškarac (59) iz sela Dljin

V. I.

13. 01. 2021. u 13:08

ОД ДРАГАЧЕВЦА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Пре четири дана нестао мушкарац (59) из села Дљин

Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega

VEĆ četiri dana nema ni traga ni glasa od Z. M. (59), meštanina dragačevskog sela Dljin čiji su nestanak njegove komšije prijavile 9. januara.

Ovaj muškarac inače živi sam u porodičnoj kući, a nakon što mu je majka preminula u maju prošle godine, a od supruge se razveo.


U potrazi za nestalim Dragačevcem, pored porodice i policije, priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

- Sedmorica naših članova obavili su pretragu terena, međutim dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metera pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega - rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega

 

Prema njihivim rečima, obavljen je intervju s porodicom kako bi se prikupilo što više podataka o nestaloj osobi, njegovim navikama, zdravstvenom stanju, poseti rodbini.


- Pretražen je teren oko kuće, seoski put za koji postoji mišljenje da se njime poslednji put kretao, deo potoka uz put i deo grebena. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega – kazali su u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.
Prema rečima meštana, nestali Z.M. nije bio konfliktna ličnost, i ni sa kim nije bio u zavadi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)