OD DRAGAČEVCA NI TRAGA NI GLASA: Pre četiri dana nestao muškarac (59) iz sela Dljin

V. I.

13. 01. 2021. u 13:08

VEĆ četiri dana nema ni traga ni glasa od Z. M. (59), meštanina dragačevskog sela Dljin čiji su nestanak njegove komšije prijavile 9. januara.

ОД ДРАГАЧЕВЦА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Пре четири дана нестао мушкарац (59) из села Дљин

Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega

Ovaj muškarac inače živi sam u porodičnoj kući, a nakon što mu je majka preminula u maju prošle godine, a od supruge se razveo.


U potrazi za nestalim Dragačevcem, pored porodice i policije, priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

- Sedmorica naših članova obavili su pretragu terena, međutim dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metera pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega - rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega

 

Prema njihivim rečima, obavljen je intervju s porodicom kako bi se prikupilo što više podataka o nestaloj osobi, njegovim navikama, zdravstvenom stanju, poseti rodbini.


- Pretražen je teren oko kuće, seoski put za koji postoji mišljenje da se njime poslednji put kretao, deo potoka uz put i deo grebena. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega – kazali su u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.
Prema rečima meštana, nestali Z.M. nije bio konfliktna ličnost, i ni sa kim nije bio u zavadi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NELE I OKI PORUČUJU „STRUJU ŠTEDI“: Evo u čemu je ključ za osvajanje fiće