U ZNATNO SKROMNIJIM USLOVIMA: Grad Zrenjanin dodelio nagrade za 2020. godinu (FOTO)

B.G.

30. 12. 2020. u 18:52

ZNATNO skromnije nego do sada, bez posebnog umetničkog programa i koktela, u prisustvu manjeg broja zvanica i poštovanke svih propisanih zaštitnih mera, dodeljene su nagrade grada Zrenjanina za 2020. godinu.

У ЗНАТНО СКРОМНИЈИМ УСЛОВИМА: Град Зрењанин доделио награде за 2020. годину (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Nagradu grada dobili su Opšta bolnica "Đorđe Joanović", Specijalna bolnica za plućne bolesti "Dr Vasa Savić",  Specijalna bolnica za rehabilitaciju "Rusanda" iz sela Melenci, Zavod za javno zdravlje Zrenjanin, Dom zdravlja Zrenjanin, kao i volonteri organizacije Crvenog krsta Zrenjanin.

U ime tih ustanova nagrade su primili dr Igor Kitaresku, dr Branislav Martinov, dr Zorica Ćulibrk, dr Gordana Đurić, dr Zdravko Ždrale i dr Sonja Kapeler Puškarić.

Foto: Grad Zrenjanin

U ime nagrađenih zahvalio se vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja i doskorašnji direktor Zavoda za javno zdravlje, dr Zdravko Ždrale, naglašavajući da je ubeđen da će se velikom energijom i zalaganjem, meducinski radnici u svim ustanovama, uspešno izboriti sa izazovom epidemije korona virusa.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)