ZA MANJE NEDELJU DANA PREMINULO 12 PACIJENATA: Poslednji epidemiološki podaci Zavoda za javno zdravlje Kruševac za Rasinski okrug

S.BABOVIĆ

21. 12. 2020. u 13:59

ZA manje od nedelju dana, 12 pacijenata kod kojih je potvrđen KOVID-19, preminulo je sa teritorije Rasinskog okruga:šest bolesnika iz Kruševca,četiri iz Aleksandrovca i dva pacijenta iz Trstenika.Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac,od početka epidemije, 111 smrtnih slučajeva iz okruga dovodi se u vezu sa KOVID infekcijom.

ЗА МАЊЕ НЕДЕЉУ ДАНА ПРЕМИНУЛО 12 ПАЦИЈЕНАТА: Последњи епидемиолошки подаци Завода за јавно здравље Крушевац за Расински округ

Foto: S.Babović

U međuvremenu je stigla potvrda za još 32 novoinficirana pacijenta, što predstavlja rezultate prethodnih testiranja. Novih podataka nema za Trstenik i Brus. U Kruševcu je registrovano 14 pozitivnih nalaza, u Varvarinu – 10, u Aleksandrovcu pet i u Ćićevcu-tri slučaja.

Od početka epidemije, virus korona registrovan je kod 7.768 lica iz Rasinskog okruga:3.836 iz Kruševca,1.4.74 iz Trstenika,1.389 iz Aleksandrovca, 392 uz Brusa,339 iz Varvarina i 338 iz Ćićevca.Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Kruševac leči se 225 pacijenata,a prijem prvih pacijenata u specijalizovanoj KOVID bolnici,kako su „Novosti“ ranije objavile, krenuo je danas prepodne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)