ZBOG PORASTA BROJA OBOLELIH OD KORONE: Od sutra vanredna situacija na teritoriji opšine Bujanovac

J. S.

20. 11. 2020. u 21:21

ZBOG pogoršanja epidemiološke situacije i znatnog povećanja broja obolelih, od subote 21. novembra na teritoriji opštine Bujanovac na snazi je vanredna situacija.

ЗБОГ ПОРАСТА БРОЈА ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНЕ: Од сутра ванредна ситуација на територији опшине Бујановац

Foo: J. Stojković

 

Odluku je doneo opštinski štab za vanredne situacije.

Prema najavama, ova odluka biće na snazi najmanje do 1. decembra.

Od sutra radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, kockarnica, kladionica i sličnih objekata biće do 19 sati umesto kao do sada do 21 sat.

S obzirom da je kod petoro nastavnika u srednjoj školi “Sezai Suroi” potvrđen korona virus, od ponedeljka se prelazi na onlajn nastavu.

Samo tokom novembra u Bujanovcu je registrovano 115 novoobolelih, među njima i znatan broj zdravstvenih radnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni