KORIGOVAO SE KRIZNI ŠTAB U KIKINDI: Zabrana pušenja u lokalima, ipak, samo preporuka

Рада Шегрт
Rada Šegrt

15. 11. 2020. u 13:22

ŠTAB za vanredne situacije u Kikindi u utorak je usvojio niz protiv epidemijskih mera, a jedna je bila i zabrana pišenja u zatvorenom prostoru u svim ugostiteljskim objektima.

КОРИГОВАО СЕ КРИЗНИ ШТАБ У КИКИНДИ: Забрана пушења у локалима, ипак, само препорука

Foto: R. Šegrt

Međutim, budući da zakon, ipak, dozvoljava pušenje u određenim prostorima, ova odredba morala je da bude izmenjena, pa je to sada samo preporuka.

Inače, zaključkom štaba, lokali u Kikindi mogu da rade samo do 21 sata, a za jednim stolom mogu da sede samo dve osobe.

Foto: R. Šegrt

 

Dozvoljeni nivo buke je maksimalno 40 decibela.

Kako je saopštio Miroslav Dučić, član Gradskog veća za komunalne usluge, inspekcijske kontrole u oko 50 lokala pokazale su da vlasnici poštuju propisano novo radno vreme, jer su svesni pogoršanja epidemiološke situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani