KORONA U PČINJSKOM OKRUGU Obolelo još 11 osoba

J.S.

22. 10. 2020. u 10:52

PREMA podacima vranjskog Zavoda za javno zdravlje od 45 uzoraka poslatih juče na analizu, 11 ljudi iz Pčinjskog okruga pozitivno je na korona virus, od tog broja sedam je iz Vranja, tri iz Bujanovca i jedna osoba iz Surdulice.

КОРОНА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ Оболело још 11 особа

Foto. J. S.

U kovid bolnici hospitalizovan je 31 pacijent, a njih 14 pozitivno je na korona virus. Sa bronhopneumonijom su 23 pacijenta, na kiseoniku deset. Primljeno je pet pacijenata, otpušteno sedam, od kojih je jedan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja  transportovan u Klinički centar Niš. Među hospitalizovanima nema dece, a trenutan broj slobodnih postelja je 149.


U vranjsku kovid ambulantu juče se doktorima obratilo 75 pacijenata, njih 38 na prvom pregledu dok su ostali kontrolni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede