ZAVIČAJU OBRAZ OSVETLALI: Veliki uspeh TO Loznica na sajmu u Kruševcu

V. Mitrić

19. 10. 2020. u 11:17

TURISTIČKA organizacija grada Loznice je učestvovala na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu, gde je konkurisala u šest kategorija i u svakoj od njih osvojila po jednu nagradu, rekla nam je Snežana Perić direktorka Turističke organizacije u Loznici, koja, kao retko gde, ima punu podršku lokalne vlasti.

ЗАВИЧАЈУ ОБРАЗ ОСВЕТЛАЛИ: Велики успех ТО Лозница на сајму у Крушевцу

Foto: TO Kruševac

U kategoriji „Zlatni kofer“ Lozničani su bili najbolji, predstavljajući  najoriginalniji suvenir za kolekciju suvenira „Banja Koviljača u cveću“, dok su u takmičenju za „Srebrni kofer“ bili drugi,  u kategoriji višelisna turistička publikacija do 50 stranica za sveobuhvatni turistički vodič Loznice na 7 jezika i u kategoriji audio video publikacija za promo filmove „LilaLo“ i „Loznica 2020“.

Foto: TO Kruševac

Bronzani kofer“ , koji je zapravo treće mesto, Vukovi zemljaci su u u Lazarevom gradu osvojili  u kategoriji dopunski promotivni materijal  za kalendar 2020. i reklamne kese, za najlepšu turističku razglednicu za dve nove kolekcije razglednica sa atraktivnim fotografijama lozničkih turističkih destinacija i grafičkim ilustracijama i jednolisnu turističku publikaciju za novogodišnju čestitku, osmomartovsku čestitku, pozivnicu za izložbu.

Foto: TO Kruševac

- Velika nam je čast bila da ovim nastupom promovišemo naš grad i turističke potencijale - kaže Snežana Perić, ističući zapažžene uspehe i, ako naglašava, sjajnu organizaciju TO Kruševac, uprkos vandrednim okolnostima izazvanim korona virusom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UŽIČKI GIMNAZIJALCI REĐAJU USPEHE: Zaljubljeni u nauku