ĆERKA NESTALOG MILORADA ZA NOVOSTI: Ne odustajemo od tate, danima pretražujemo svaku njivu i šumu

S.B.

14. 10. 2020. u 15:49

NE prestajemo da ga tražimo već skoro dve nedelje,sigurno da nećemo odustati - kaže za “Novosti” Gordica Stanković, ćerka Milorada Milosavljevića (73) iz sela Poljaci kod Kruševca čiji je nestanak prijavljen 2. oktobra. Sagovornica “Novosti” dodaje da su juče dobili za sada jedini trag, ali da nije dao konkrentijih rezultata.

ЋЕРКА НЕСТАЛОГ МИЛОРАДА ЗА НОВОСТИ: Не одустајемо од тате, данима претражујемо сваку њиву и шуму

Foto: S. Babović/Fejsbuk

-Dobili smo poruku od jedne žene iz Beograda,da je viđen čovek slično obučen negde u blizini Kliničkog centra, reagovala je i policija, drugovi moje dece su već bii tamo, tragali, ali sve je ostalo, za sada, na tome - svedoči za “Novosti” Gordica Stanković, ćerka nestalog Milosavljevića.

- Zadnji put ga je mama videla kada je bio u dvorištu, a ona je otišla do voćnjaka, koji se nalazi na samo 200 metara od kuće. Čuli smo se tog dana. Ništa nije ukazivalo da nešto nije u redu,zvučao je kao i uvek.

Foto: S. Babović/Fejsbuk

U trenutku kada je nestao Milorad Milosavljević je bio obučen u trenerku teget boje, imao je kačket i naočare za vid. U porodici napominju da nije dementan. Da li je eventualno doživeo neki stres, pa je jednostavno izgubio orjentaciju, može samo da se pretpostavi.

APEL ZA POTRAGU:

PORODICA apeluje da bilo ko vidi ili ima neku informaciju o Miloradu Milosavljeviću, to javi policiji ili na brojeve telefona 065 3456 285 i 063 872 0573.

- Sve vreme ga traži policija, tražili su ga i lovci, meštani,mi kao porodica, brat koji je non-stop na terenu - kaže nam ćerka.

-Tražimo po njivama, u šumi. Išlo se pešice, motorima, traktorima, svuda gde je čovek mogao da dođe,pa i dalje od toga. Zvali smo sve zdravstvene ustanove u Kruševcu, Aleksandrovcu, Trsteniku, sada se raspitujemo po kliničkim centrima. Pozvali smo i rođake,prijatelje,svuda gde je možda mogao da svrati.Ne odustajemo od potrage.

Usled konfiguracije terena, podjastrebačko selo Poljaci nije lako za pretragu. Na žalost, u samom selu nema ni prodavnice, kamera video-nadzora,čiji bi snimci dali opipljiviji trag.

Foto: S. Babović/Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije