KVAR NA GLAVNOM CEVOVODU: U većem delu Leskovca pad pritiska u vodovodnoj mreži

I. M.

07. 10. 2020. u 11:24

ZBOG kvara na glavnom potisnom cevovodu, u Bulevaru Nikole Pašića, u većem delu Leskovca došlo je do pada pritiska u vodovodnoj mreži.

КВАР НА ГЛАВНОМ ЦЕВОВОДУ: У већем делу Лесковца пад притиска у водоводној мрежи

Zgrada Vodovoda u Leskovcu / Foto I. M.

Ovo se pre svega odnosi na potrošače na levoj obali Veternice, u rubnim delovima grada, na Opštu bolnicu, kao i na potrošače na višim spratovima, dok u „drugoj visinskoj zoni“, u Ulici Narodni front i okolinim ulicama koje se snabdevaju preko crpne stanice, može doći i do potpunog prekida u snabdevanju.

Iz leskovačkog JP „Vodovod“ saopštavaju da su njihove ekipe na terenu i da rade na što bržem otklanjanju kvara nastalom u blizini mosta preko Veternice.

Oni se nadaju da će ovaj posao biti okončan do kraja dana iako se radi u otežanim uslovima jer je, kako objašnjavaju, cevovod fiksiran sa nizvodne strane mosta, pa su otežani pristup i manipulativni radovi na otklanjanju havarije.

Do povremenih prekida u vodosnabdevanju do 9. oktobra, u periodu od devet do 17 časova, dolaziće i u delu grada koji gravitira Ulici Rade Žunić, a zbog radova na prevezivanju na novu vodovodnu mrežu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili