U PARAĆINU OSVANUO BILBORD SA TRAMPOVIM LIKOM: Uz reči iz kultnog filma građani poslali podršku američkom predsedniku (FOTO)

Novosti online

06. 10. 2020. u 13:38

AKTUELNI predsednik Sjedinjenih Američkih država i republikanski kandidat za naredne izbore dobio je bilbord u centru Paraćina.

У ПАРАЋИНУ ОСВАНУО БИЛБОРД СА ТРАМПОВИМ ЛИКОМ: Уз речи из култног филма грађани послали подршку америчком председнику (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Na ogromnom bilbordu u Paraćinu piše "Sviraj to ponovo Sem", što je kultna rečenica iz filma "Kazablanka".

Ovo nije prvi put da Paraćinci pružaju podršku Trampu. Naime, i pre četiri godine je u centru ovog grada osvanuo je bilbord sa njegovim likom uz natpis "Lav protiv zmije".

Tada je Milan Ilić iz NVO "Alternativni parlament građana" izjavio da građani Srbije ne treba da budu ravnodušni na to koja će opcija ući u Belu kuću.

Četiri godine kasnije, oni i dalje podržavaju američkog predsenika.

- Podržavamo samo mišljenje građana i njihovu podršku Trampu. Pokazalo se da je Trampova administracija apsolutno bolja za interese Srba i Srbije. Bajden je apsolutni srbomrzac i jedan od najzaslužnijih demokrata za sve što se proteklih decenija loše događalo Srbima na ovim prostorima. Tramp nije militantan, povlači se iz Nato nije preduzeo ni jednu lošu aktivnost protiv Srba i Srbije - kaže predsednik Alternativnog parlamenta građana Milan Ilić i dodaje:

- Noćas sam razgovarao sa Srbima u Los Anđelesu i oni podržavaju Trampa, svi glasaju za njega i to je potencijal od nekoliko miliona glasova. Kažu da su Srbi 100 procenata za Trampa, ali je u toku nepravedna kampanja u medijima i 95 odsto objava je protiv Trampa. On je nezavisan od moćnih finansijskih lobija, zato nije omiljen u medijima, jer njemu politika je nije motiv da bi zaradio još više i profit. Nema ni jednu finansijsku aferu. Srbi sa Trampom imaju perspektivu i budućnost - kazao je Ilić, a preneo Informer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda