KOVID BOLNICA U POŽAREVCU Na lečenju pet pacijenata

D.N.

01. 10. 2020. u 14:37

U KOVID bolnici u Požarevcu trenutno je hospitalizovano svega pet pacijenata sa simptomima korona virusa i nijedan nije na respiratoru.

КОВИД БОЛНИЦА У ПОЖАРЕВЦУ На лечењу пет пацијената

FOTO D.N.

I pored ovih ohrabrujućih podataka, direktor Opšte bolnice, Danko Nikolić, poziva na oprez.


-Ovo je vreme kada se vraćaju ljudi koji su letovali u inostranstvu i kada studenti kreću na predavanja, a dolazi i vreme slava. Zbog svega toga treba i dalje da budemo odgovorni i da se pridržavamo svih zaštitnih mera – apelovao je Nikolić.

Kovid bolnica u Požarevcu otvorena je 6. jula, a njen kapacitet je 230 pacijenata. U početku su u nju smeštani pacijenti iz svih krajeva Srbije, a danas se u njoj leče samo žitelji Braničevskog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREŠEVO U NEDELJU BEZ STRUJE: Planirani radovi na elektroenergetskim objektima