NA NOVOSADSKOM SAJMU: Berza polovnih automobila

S.B.

25. 09. 2020. u 11:25

SAVEZ vozača Vojvodine organizuje „Drugu auto- moto berzu“, namenjenu posetiocima svih uzrasta, koja će biti održana od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu uz striktno poštovanje svih preporučenih mera Kriznog štaba u cilju suzbijanja širenja koronavirusa.

НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ: Берза половних аутомобила

Novosti

Organizatori najavljuju još bogatiji sadržaj nego prošle godine, mnogo zanimljivih izlagača, auto-moto klubova i udruženja, programe za decu...

- Posetioci će u sajamske hale moći da uđu isključivo sa maskama. Na ulazu će biti merena temperatura, poštovaće se fizička distanca, a samim tim biće ograničen i broj posetilaca koji u jednom trenutku mogu da budu u zatvorenom prostoru. Obezbeđena su i sredstva za dezinfekciju izlagača i posetilaca, dok će i sam prostor biti redovno dezinfikovan- ističu organizatori koje podržava Novosadski sajam i Gradska uprava za privredu Grada Novog Sada.

Centralni događaj manifestacije biće Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina