SREDNJI BANAT: Od početka pandemije 347 zaraženih

B. Grujić

15. 09. 2020. u 15:21

PREMA zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, uz konstatataciju direktora dr Zdravka Ždrale, da poslednjih dana nema novozaraženih na području srednjeg Banata, od početka epidemije Kovid 19, bolest je potvrđena kod 347 osoba, a najveći broj registrovan je na teritoriji grada Zrenjanina, ukupno 275 i to 750 lica u naseljenim mestima u okolini i 200 u samom Zrenjaninu.

СРЕДЊИ БАНАТ: Од почетка пандемије 347 заражених

Foto: B. Grujić

Oboleli su još registrovani u opštini Žitište, 26 lica ukupno, u Novoj Crnji 18 i u Sečnju i Novom Bečeju po 14.

Od početka juna meseca, u Srednjobanatskom okrugu obolelo je 315 osoba, ili 90,7% od ukupnog broja obolelih, a trenutno se na bolničkom lečenju nalazi 6, a u kućnoj izolaciji je 40 pozitivnih na Kovid 19, dok je do sada testirano 3.534 lica. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani