ŠUT, KAMENJE I DELOVI ASFALTA ZAGUŠILI KANALIZACIJU: Evo šta su nadležni pronašli u Vranju nakon prijave građana (FOTO)

D. Ristić

14. 09. 2020. u 17:54

RANO ujutro u ponedeljak, došlo je do zagušenja kanalizacionog sistema u Ulici Zmaj Jovinoj u centru Vranja.

ШУТ, КАМЕЊЕ И ДЕЛОВИ АСФАЛТА ЗАГУШИЛИ КАНАЛИЗАЦИЈУ: Ево шта су надлежни пронашли у Врању након пријаве грађана (ФОТО)

Foto: D. Ristić

Nakon prijave građana, ekipa JKP "Vodovod" je u kanalizacionoj mreži zatekla gomilu materijala koji nikako ne bi trebalo da se tu nađe. Zagušenje je izazvala gomila građevinskog materijala, šut, pucval, čak i parčići asfalta, kaže izvršni direktor vranjskog "Vodovoda" Branislav Bogdanović. Na žalost, ovakav prizor je više pravilo nego izuzetak, budući da se radnici ovog vranjskog preduzeća redovno susreću sa sličnim problemima.

Foto: D. Ristić

- Nesavesni građani gotovo redovno u kanalizaciju bacaju sve i svašta; obično je to čvrst materijal, šut, kamenje, pronalazimo jakne, krpe i ko zna šta još. Zbog toga nastaje zagušenje i izlivanje kanalizacije, što je problem za nas, ali, na kraju krajeva, najviše za same građane - kaže Bogdanović.

Foto: D. Ristić

On je apelovao na građane i da u ovom periodu, kada kreće sezona nabavke ogreva, ne istovaruju ogrevno drvo na instalacije i ventile Vodovoda širom grada.

- Time nam prave problem jer ne možemo brzo da intervenišemo, a neretko se dešava da dođe i do fizičkog oštećenja naše opreme, što je još opasnije - kazao je Bogdanović.

Foto: D. Ristić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije