SPREMNI ZA RAD U USLOVIMA PANDEMIJE: Poseta predsednika opštine povodom početka školske godine u Vlasotincu

I. M.

01. 09. 2020. u 15:44

СПРЕМНИ ЗА РАД У УСЛОВИМА ПАНДЕМИЈЕ: Посета председника општине поводом почетка школске године у Власотинцу

Foto: I. Mitić

PREDSEDNIK opštine Vlasotince Bratislav Petrović i većnik zadužen za obrazovanje Aleksandar Jović posetili su, povodom početka školske godine, učenike i nastavnike u osnovnim školama u selima Gložane i Šišava čiji su direktori istakli da su ove ustanove spremne za rad u uslovima pandemije.

Petrović je poručio učenicima i nastavnicima da je najvažnije da ostanu zdravi i da zna da je mnogo toga učinjeno kako bi se svi prilagodili nastavi u novim okolnostima. 

- U prethodnih nekoliko godina u gotovo svakom školskom objektu urađeno je nešto od potrebnih radova, a neki objekti su rekonstruisani od poda do krova. Taj način rada biće nastavljen kako bi deca i školsko osoblje imali adekvatne uslove za rad – naglasio je Petrović.

On je rekao da ga posebne emocije vežu za školu „Braća Milenković“ u Šišavi koju je pohađao od petog do osmog razreda i to pešačeći, svakog dana, po sedam kilometara u jednom pravcu. Vlasotince na svojoj teritoriji, u osnovnim i srednjim školama, ima ukupno 2760 đaka od kojih je 176 danas prvi put selo u školske klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)