POPEO SE UZ GROMOBRAN I UŠAO KROZ PROZOR NA DRUGI SPRAT: Hrabri rvač spasao svoju malu komšinicu (FOTO)

B. Grujić

21. 08. 2020. u 13:55

VOJISLAV Matić, nekadašnji reprezentativac, rvač Proletera i zaslužni sportista grada Zrenjanina, hrabrim i humanim gestom, potvrdio je osnovna načela sporta i čovečnosti, kada je uz gromobranski držač došao do prozora na drugom spratu zgrade u Dunavskoj ulici u Zrenjaninu, ušao kroz prozor i spasao devojčicu J. svoju malu komšinicu, koja se iznutra zaključala, dok su joj baka i deda za trenutak izašli iz stana.

ПОПЕО СЕ УЗ ГРОМОБРАН И УШАО КРОЗ ПРОЗОР НА ДРУГИ СПРАТ: Храбри рвач спасао своју малу комшиницу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

- Zatekao sam usplahirene ljude, vrištali su i uzaludno lupali na zaključana vrata od stana, skoro pola sata, u međuvremenu su pozvali i vatrogasce, ali sam rešio da se popnem uz gromobran i uđem kroz prozor - započinje priču hrabri Vojislav Matić.

Foto: Privatna arhiva

 

- Sve je bilo mirno u stanu, mada mi nije bilo baš  svejedno, kada sam ušao kroz prozor i video devojčicu kako leži na krevetu, ali na sreću devojčica je samo spavala i nije čula viku i dozivanje iz hodnika. Probudio sam je i mirno saopštio da je sve ok - dodao je nekadašnji rvački reprezentativac Srbije, Vojislav Matić, presrećan što se ovaj nesvakidašni događaj okončao hepi endom.

Foto: Privatna arhiva

 

Devojčica se, kako kažu njeni baba i deda, zaključala iznutra, čitala je knjigu ležeći na krevetu i zaspala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna