LEKARIMA u Zdravstvenom centru u Knjaževcu, putem društvenih mreža, preti se smrću – potvrdio je, u pisanom saopštenju, dr Ivica Rakić, direktor te medicinske ustanove.

Stepa

20.07.2020. 17:53

Nije ovo samo zbog Covida. Na zalost veliki broj Knjazevcana je stradao zbog gesaka lekara u svom Domu zdravlja i lekati uopste nisu na dobrom glasu medju svojim sugradjanima. Zbog toga svo nepoverenje. Jos ako se i sad nisu pokazali u dobrom svetlu eto razloga za nezadovoljstvo. Narod preti ali nikome ne nanosi zlo. A doktori ne prete ali zbog njihovog nemara stradaju ljudi.

saša m

21.07.2020. 13:58

E baš se trudite, ma kako da ne. Što beži Rakić kada sam pošao da prijavim njegovu doktorku koja se osiono ponaša. Zbog nje sam dobio 182 otkucaja srca. Još internista neće da me primi kaže" što si došao ti si zaštićen", a mene ubrzanje uhvatilo ispred bolnice. Po njemu trebao sam da umrem. Evo i danas imam 150 otkucaja ali to direktor zataškava da se ne zna njihova bahatost. Na internom najbolji je dr Marković i Milošević život su mi spasili. Da li će direktor da da saopštenje kada pacijente maltretiraju ili će protrčati pored pacijenta kao juče.