BRŽI TRANSPORT PACIJENATA: Dom zdravlja u Prijepolju dobio dva sanitetska vozila

A. ROVČANIN

17. 07. 2020. u 09:13

VOZNI park prijepoljskog Doma zdravlja bogatiji je za dva sanitetska vozila, jedno je dar Rijaseta Islamske zajednice Srbije Muftijstva beogradskog, dok je drugi sanitet novopazarski Dom zdravlja ustupio na korišćenje kolegama iz Prijepolja tokom trajanja epidemije izazvane koronom.

БРЖИ ТРАНСПОРТ ПАЦИЈЕНАТА: Дом здравља у Пријепољу добио два санитетска возила

Foto A.Rovčanin

- Kao što se kaže - dobro se dobrim vraća. Privrednici Prijepolja su pre nekoliko dana donirali posteljine za novopazarske zdravstvene ustanove, da bi zahvaljujući tamošnjim privrednicima, koji su posredovali, naš Dom zdravlja dobio ambulantno vozilo na upotrebu - istakao je ispred privrednika Prijepolja, Ismail Ćatić.

Doktor Sead Porović, direktor Doma zdravlja u Prijepolju kaže da je svako vozilo koje stigne u ovom trenutku vrlo bitno, jer ima veliki broj transporta koji se organizuju prema drugim zdravstvenim centrima Užicu, Beogradu i tako dalje.

- Dugujemo veliku zahvalnost prvenstveno gradu Novom Pazaru, našim privrednicima koji su učestvovali u svemu tome, Domu zdravlja u Novom Pazaru i direktoru Ćoroviću. Takođe veliku zahvalnost dugujemo našim privrednicima, koji su započeli ovu saradnju. Posebno bih istakao Esada Hodžića i gospodina Smaila Ćatića, koji su uočili šta je sve neophodno i u roku od dva dana sve organizovali i obezbedili pomoć - kazao je Ćorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!