UPECAO GRDOSIJU OD PREKO 70 KILOGRAMA: Bojan iz Zrenjanina se sa "džinom" borio više od pola sata (FOTO)

B. G.

25. 03. 2024. u 10:27

STRASTVENI sportski ribolovac iz Zrenjanina Bojan Bojanić, inače vlasnik brojnih priznanja i titula u sportskom ribolovu, nedavno je, pecajući na jezeru Provala kod Vajske, iz vode izvukao grdosiju, tolstolobika od preko 70 kilograma.

УПЕЦАО ГРДОСИЈУ ОД ПРЕКО 70 КИЛОГРАМА: Бојан из Зрењанина се са џином борио више од пола сата (ФОТО)

Privatna arhiva

- Nije bilo lako, borba sa svojevrsnim džinom iz vode trajala je više od pola sata, upotrebio sam umeće i rutinu, riba je upecana za rep, malim voblerom namenjenim basu - kaže Bojan, uz iskrenu napomenu da ne zna pravu težinu upecane jezerske grdosije, jer ona nije mogla da bude izmerena vagom koja meri do 60 kilograma.

- Zanimljivo je i to da sam ovaj trofej upecao laganim priborom, štapom DAM 2,1m, težine bacanja 7-28 grama i fluorokarbonom 0.26 - ponosan je zrenjaninski sportski ribolovac Bojan Bojanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!