VIŠE OD 70 PRIJAVLJENIH IZLAGAČA: „Salon vina“ u Paraćinu ove subote (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

27. 02. 2024. u 14:06

VIŠE OD sedamdeset izlagača do sada se prijavilo za 11. po redu „Salon vina“ koji će biti održan ove subote, 2.marta, u Paraćinu.

ВИШЕ ОД 70 ПРИЈАВЉЕНИХ ИЗЛАГАЧА: „Салон вина“ у Параћину ове суботе (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

U Hotelu „Petrus“ od 12 sati na štandovima će se okupiti stari, ali i novi izlagači, posebno iz Hrvatske, Bugarske i Makedonije, stići će i gosti iz Mađarske i tradicionalno, dosta proizvođača iz različitih krajeva Srbije  - Vojvodine, Aleksandrovca, Negotina....

Kako kaže Vladan Vučković, direktor Turističke organizacije Paraćin koja ovaj sajam organizuje zajedno sa Vinskim viteškim redom Pomoravske regije „Steva Pisar 1805“, ljubitelji „božanske kapljice“ moći će da uživaju u kvalitetnim vinama, a proizvođači da razmene iskustva i utiske.

Priznanje od vinskog reda iz Mađarske, Foto Z. Rašić

Salon vina 2023.

Sem izložbenog dela, biće proglašeni i pobednici takmičenja „Samo naše“, gde su ocenjivani uzorci pića napravljenog od domaćih novostvorenih i autohtonih sorti grožđa.

Na kraju će biti proglašen sveukupni pobednik „Salona vina“, koji se organizuje sa ciljem promocije lokalnog vinskog turizma, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)