BICIKLISTI BEZ PREMCA: Uručena priznanja najuspešnijim sportistima Kraljeva u 2023. godini

G. ĆIROVIĆ

26. 01. 2024. u 19:34

Uz prigodnu svečanost i u prisustvu brojnih gostiju, istaknutih sportista i sportskih radnika, kao i čelnika lokalne samouprave, večeras su uručena priznanja najuspešnijim kraljevačkim sportistima, trenerima i klubovima u prošloj godini.

БИЦИКЛИСТИ БЕЗ ПРЕМЦА: Уручена признања најуспешнијим спортистима Краљева у 2023. години

G.Šljivić

U tradicionalnoj anketi ovdašnjeg Sportskog saveza, za najbolju ekipu u protekloj godini proglašen je Biciklistički klub „Metalac“ čiji su članovi Dušan Rajović i Jelena Erić ujedno izabrani i za najbolje sportiste grada na Ibru u 2023. dok je priznanje za najboljeg trenera pripalo Nikoli Jovanoviću iz ŽKK Kraljevo.

U juniorskoj konkureciji najbolji su Vuk Bazić i Anja Bogdanović iz Kajak kluba „Ibar“, kod kadeta biciklista Ognjen Aleksić i rukometašica Mia Đekić, a među pionirima biciklistkinja Irina Jovanović, kao i kajakaš Vanja Bazić i odbojkaš Vukašin Bajović.

Za najboljeg sportskog radnika proglašen je Branislav Paunović iz AMSK „KV rejsing“, a posebno priznanje za doprinos i afirmaciju kraljevačkog sporta zavredili su Slobodan Popović, Stanoje Kostić, Staniša Jovanović, Dragan Nešković, Đorđe Koković, Dragan Todorić i posthumno Radovan Radulović Rule i Zoran Milovanović.

Ovom prilikom specijalna priznanja uručena su Aleksandru Lukoviću, Nikoli Lepojeviću, Draganu Škrbiću, Srpskom atletskom savezu i Fudbalskom savezu regiona Zapadne Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave