OBRADUJTE IH ZA PRAZNIKE: Zrenjaninska Biblioteka i ove godine organizuje prikupljanje paketića za decu iz materijalno ugroženih porodica

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

11. 12. 2023. u 21:34

Zrenjaninska Biblioteka i ove godine organizuje humanitarnu akciju prikupljanja paketića za decu iz materijalno ugroženih porodica i na više mesta u gradu biće organizovani prihvatni punktovi za paketiće namenjene deci iz Zrenjanina i okolnih mesta.

ОБРАДУЈТЕ ИХ ЗА ПРАЗНИКЕ: Зрењанинска Библиотека и ове године организује прикупљање пакетића за децу из материјално угрожених породица

Foto: Biblioteka Zrenjanin

Biblioteka ovu humanu akciju realizuje u saradnji sa neformalnim grupama Tate za decu Zrenjanin i  Budimo ljudi, koje putem društvenih mreža već dugo i predano pomažu porodicama u gradu i okolini. 

- Prošle godine, zahvaljujući velikom odzivu zrenjaninskih škola i ljudi dobre volje, 605 paketića stiglo je do isto toliko mališana u 19 naseljenih mesta u okolini Zrenjanina - poručuju iz Biblioteke u Zrenjanu, uz važnu napomenu da ova humanitarna akcija,  proistekla kao inicijativa koja okuplja dobre ljude, nema politički, ni  verski predznak, nije dozvoljeno prikupljanje novčanih donacija, niti promovisanje kompanija i udruženja.   

- Sve što je potrebno je da se par slatkiša, grickalica, sok i neka lepa novogodišnja poruka spakuju u ukrasnu kesu i donesu na Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke ili do nekog od prihvatnih punktova u Zrenjaninu, do 23. decembra i iskrena sečija misija biće ispunjena - poručuju iz Biblioteke u Zrenjaninu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti