MARKO KEŠELJ DONIRAO SPORTSKU OPREMU I REKVIZITE: Poseta državnog sekretara klubovima u Vršcu, Beloj Crkvi i Alibunaru

08. 11. 2023. u 14:46

DRŽAVNI sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj posetio je Vršac, Belu Crkvu i Alibunar i tom prilikom klubovima donirao sportsku opremu i rekvizite.

МАРКО КЕШЕЉ ДОНИРАО СПОРТСКУ ОПРЕМУ И РЕКВИЗИТЕ: Посета државног секретара клубовима у Вршцу, Белој Цркви и Алибунару

Foto: Grad Vršac

U Vršcu je, u društvu gradonačelnice Dragane Mitrović i njenih saradnika, posetio Odbojkaški klub „Koral“, stonoteniski klub „Vršac“ i streljački klub „Uljma“ iz istoimenog sela.

U Beloj Crkvi je posetio novoizgrađenu sportsku halu i prisustvovao treningu mladih košarkaša KK „PBC 64“. Predsednica opštine Violeta Simić ga je upoznala sa činjenicom da u toj maloj sredini funkcioniše 30 sportskih klubova, da su za njihov rad iz budžeta obezbedili 22 miliona dinara, kao i da su prethodnih godina, osim nove sportske hale, izgradili i moderan košarkaški teren, teretanu na otvorenom i da su rekonstruisali vaterpolo igralište na Glavnom jezeru.

U Alibunaru Kešelj je odradio deo treninga sa najmlađim članovima Rukometnog kluba „Budućnost“, nakon čega im je uručio deset novih rukometnih lopti. U novoizgrađenoj sporskoj hali, koja radi u sklopu OŠ „Bratstvo i jedinstvo“, dočekala ga je delegacija na čelu sa predsednicom opštine Zoranom Bratić.

-Drago mi je što sam imao priliku da obiđem sve ove klubove, gde sam se napunio pozitivnom energijom videvši dečicu kako se bave sportom i kako sa toliko uživanja pristupaju treninzima. Vlada Srbije i Ministarstvo sporta ovakvim akcijama pokazuju da za nas nema malih klubova – poručio je Kešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)