GOSTI IZ BARSELONE U LOZNICI: Vidoje Petrović ugostio predstavnike futsal kluba iz Španije

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

26. 10. 2023. u 14:00

GRADONAČELNIK Loznice ugostio je predstavnike futsal kluba Barselone

ГОСТИ ИЗ БАРСЕЛОНЕ У ЛОЗНИЦИ: Видоје Петровић угостио представнике футсал клуба из Шпаније

V Mitrić

Gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović, sa saradnicima, predsednicom Skupštine, Milenom Manojlović Knežević, i Milanom Nedeljkovićem, predstavnikom gradske komisije za sport, srdačno je u Gradskoj kući dočekao predstavnike futsal kluba Barselona. Ova poseta imala je za cilj razmenu utisaka i promociju saradnje između Loznice i Barselone.

Gradonačelnik Petrović je goste upoznao sa bogatom sportskom i turističkom infrastrukturom grada Loznice. Istakao je značaj sporta za lokalnu zajednicu i izrazio nadu da će ova poseta označiti početak plodonosne saradnje između ova dva grada.

Direktor futsal kluba Barselona, Aurelio Mas, izneo je svoje prve utiske o Loznici i istakao želju svog kluba da ugosti Loznicu u budućnosti. U duhu prijateljstva, tokom susreta razmenjeni su pokloni. Gradonačelniku Petroviću uručen je dres sa potpisima igrača Barselone, dok će gosti poneti uspomene na posetu našem gradu.

Ova poseta predstavlja korak napred u promociji sportske i kulturne razmene između Loznice i Barselone, čime se otvaraju nove mogućnosti za buduću saradnju i prijateljstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!