NOVO PRIZNANJE NAJBOLJEM PROFESORU: Paraćincu Borku Petroviću „Svedočanstvo o dobroti“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

19. 10. 2023. u 15:27

PROFESOR engleskog jezika u paraćinskoj Gimnaziji Borko Petrović, koji je nosilac prestižne titule „Global Teacher Awards” za najboljeg nastavnika sveta, nagrađen je još jednim važnim priznanjem.

НОВО ПРИЗНАЊЕ НАЈБОЉЕМ ПРОФЕСОРУ: Параћинцу Борку Петровићу „Сведочанство о доброти“

Foto: Privatna arhiva

„Srpski filantropski forum“ povodom Nacionalnog dana davanja podelio je godišnje priznanje „Svedočanstvo o dobroti“ pojedincima i udruženjima. Među ostalim dobitnicima nagradu je dobio i profesor Borko.

U obrazloženju je, između ostalog, navedeno da je Borko ovog leta u školi u kojoj je zaposlen uredio kabinet za strane jezike „tako da bude maksimalno ugodan za učenike“, te ga savremeno opremio da bi kvalitet nastave bio na svetskom nivou.

U ovaj poduhvat vredni profesor, maksimalno posvećen nastavi, uložio je ne samo dobijena donatorska sredstva već i lična, uključujući i svoje vreme.

Pored poznatog paraćinskog profesora, priznanje „Svedočanstvo o dobroti“ ove godine poneli su i devojčica Nina Ninković iz Novog Sada, košarkaš Nikola Mirotić, Tamara Grujić, Ljubivoje Ršumović, brojne škole u Srbiji i nekoliko institucija i udruženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)