ZA BOLJE DALJINSKO GREJANJE: U Zrenjaninu rade na rekonstrukciji toplovoda (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

16. 08. 2023. u 09:58

U ZRENjANINU je u toku rekonstrukcija trase vrelovoda u naselju Ruža Šulman, dužine 170 metara, sa ciljem sigurnijeg i stabilnijeg snabdevanja toplotnom energijom i izbegavanjem potencijalnih havarija, ili gubitaka tokom grejne sezone. 

ЗА БОЉЕ ДАЉИНСКО ГРЕЈАЊЕ: У Зрењанину раде на реконструкцији топловода  (ФОТО)

grad Zrenjanin

- U planu je i početak radova u naselju D3, ukupna ulaganja na rekonstrukciji mreže su 40 miliona dinara, a biće zamenjen kilometar i po toplovoda - kaže gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, koji je sa saradnicima obišao radove u pomenutom gradskom naselju.

U naselju Ruža Šulman biće ugrađene nove toplovodne cevi u dužini 170 metara.

- Ostaje nedovršen još samo deo oko dečijeg vrtića, tako da će radovi biti završeni sigurno i pre zakazanog roka, odnosno do početka same grejne sezone - istakao je Žarko Đuričić, direktor JKP Gradska Toplana.
On je napomenuo da je do početka nove grejne sezone planirano 150  priključaka u tek izgrađenim zgradama, u Ulici Koče Kolarova, gde su predvođeni radovi na trasi od 330 metara i Toše Jovanovića u dužini od 220 metara.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)