ZAVRŠENI RADOVI NA ASFALTIRANJU ULICA U ČEREVIĆU I RAKOVCU: Ulaganja Opštine Beočin

S.B.

14. 08. 2023. u 14:53

RADOVI na asfaltiranju ulica u Čereviću i Rakovcu, mestima beočinske opštine na obroncima Fruške gore, završeni su minulog vikenda, a namera je da se posledice olujnog nevremena u najugroženijim delovima saniraju do septembra meseca.

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА У ЧЕРЕВИЋУ И РАКОВЦУ: Улагања Општине Беочин

I.Ademovski

To je potvrdila Biljana Janković, predsednica opštine Beočin, koja je u razgovoru sa izvođačima radova i meštanima tog kraja, najavila i nova ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu.

- Važno je da se što pre saniraju ulice jer se završava sezona godišnjih odmora, a đaci se vraćaju u školske klupe - kaže Jankovićeva. - Nevreme je prouzrokovalo veliku štetu, a naša opština je u saradnji sa Pokrajinom obezbedila sredstva za sanaciju najugroženijih područja. U Čereviću je asfaltirana Njegoševa ulica duga 405 metara, zahvaljujući podršci Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj i međuregionalnu saradnju, koji je izdvojio 10,4 miliona dinara. Narednih dana biće završeni radovi na saniranju ulice Branka Radičevića i tada ćemo nastaviti sa planiranim investicijama.

U Rakovcu je asfaltirano 500 metara Svetosavske ulice, a radovi vredni 10,5 miliona dinara su iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine.

- Pored saniranja ulica oštećenih obilnim padavinama, u pojedinim mesnim zajednicama radimo i na redovnim održavanjima i obnavljanju puteva i u saradnji sa radnicima „Bačkaputa“ uspeli da završimo ulicu u Rakovcu. U tom delu sela su osnovna škola, vrtić, ambulanta i prostorije Mesne zejdnice. Cilj je obezbedimo ravnomerna ulaganja, kako u Beočin grad, tako i u okolna sela. Zahvaljujući podršci Pokrajine možemo da nastavimo ovim tempom i realizujemo radove na svim planiranim lokacijama - rekla je Jankovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)