RADOST NA KAMIČKU: Širi se putna infrastruktura grada Šapca

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

27. 07. 2023. u 15:41

MREŽA putne infrastrukture na teritoriji grada Šapca širi se nesmanjenom brzinom prema planiranom rasporedu. U prigradskoj Mesnoj zajednici „Kamičak“ stanovnici Ulice Vladana Đorđevića dobili su nov asfalt.

РАДОСТ НА КАМИЧКУ: Шири се путна инфраструктура града Шапца

foto V Mitrić

– U ovom naselju ima mnogo domaćinstava i dece koju je to naročito obradovalo. Grad je uložio 5,5 miliona dinara. Postoje svi uslovi da građani ovde žive kao u centru grada. Želja nam je da do kraja sezone dođemo do stotog kilometra urađene putne infrastrukture – poručio je  dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

Posle prošlogodišnjih radova na uvođenju kanalizacione mreže u ovoj ulici zadovoljeni su sve osnovne životne potrebe stanovnika.

–  Prošle godine smo uradili kanalizaciju, ove godine smo asfaltiranjem priveli radove kraju. Radimo u svim delovima Mesne zajednice. Trenutno probijamo dve ulice u Kamičkoj bašti i na još nekim delovima vršimo nasipanje ulica. Odeljenje za puteve nam je izašlo u susret za sve za šta smo im se obratili – rekao je Nikola Tomić, predsednik Saveta Mesne zajednice „Kamičak“.

Milan Stefanović je naglasio  da je ovo prvi put da stanovnici nisu izdvajali novac za realizaciju projekata od životne važnosti.

– Veliko je zadovoljstvo i  ovo prvi put da je ovo naselje nešto dobilo bez sopstvenih ulaganja. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi. Malo smo čekali, ali smo zaista dobili kvalitetan asfalt- rekao je StefanoviMesna zajednica „Kamičak“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori