PUTARI RADE NA SKORO 40 STEPENI: Finalno asfaltiranje dela puta kroz Šavac

Зорана Рашић
Zorana Rašić

19. 07. 2023. u 14:07

U ŠAVCU kod Paraćina danas je presvlačenjem finalnim slojem asfalta završena rehabilitacija dela opštinskog puta koji prolazi kroz to selo.

ПУТАРИ РАДЕ НА СКОРО 40 СТЕПЕНИ: Финално асфалтирање дела пута кроз Шавац

Foto: Z. Rašić

Radove na deonici dugoj oko kilometar obišao je predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, koji je najavio dalje infrastrukturne poslove na obnovi putne infrastrukture, kako bi za nekoliko godina sve saobraćajnice ka selima i u njima bile obnovljene.

On je rekao da su na teritoriji opštine Paraćin u gradu i selima otvorena brojna gradilišta. Do kraja ove godine biće ih sigurno četrdeset, tako da će rezultat tih radova biti vidne ogromne promene.

- Upravo je selo Šavac primer gde je godinama vrlo malo rađeno, a sada se slika promenila. Imamo asfaltiranje, stara škola je sređena, imali smo pre nekoliko dana dobar zabavni program jer nam je cilj oživljavanje sela – dodao je Milićević.

Kroz Šavac presvučen je kilometar opštinskog puta, a radovi će se nastaviti. Izvođač radova je firma „Putotehna“, čiji su radnici asfaltiranje izvodili na temperaturi koja je, u hladu, dostizala blizu 40 stepeni Celzijusa.

Kasnije će biti urađene i bankine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)