Tokom vikenda SFAS u Kličevcu

D. N.

23. 06. 2023. u 10:27

U naselju Kličevac kod Požarevca, tokom vikenda, 24. i 25. juna održaće se «Smotra folklornih ansambala sela Srbije» – SFAS, dvadeset šesta po redu, koja će okupiti brojne učesnike iz Braničevskog i okolnih okruga.

Током викенда СФАС  у Кличевцу

Gradska uprava Požarevac

Posle dvodnevnog takmičarskog programa, koji će uslediti nakon svečanog defilea učesnika, stručni žiri proglasiće najbolje ansamble, kojima će pripasti zlatna, srebrna i bronzana plaketa.

Za ova priznanja nadmetaće se kulturno-umetnička društva: ,,Izvor“ iz Gorića, ,,Mladost“ iz Poljane, ,,Kosovka devojka“ iz Parteša, ,,Milenko Stojković“ iz Kličevca,,,Resava“ iz Prugova, ,,Oreškovica“ iz Oreškovice, ,,Aca Obradović“ iz Bavaništa, ,,Branko Radičević“ iz Erdevika, “Đura Jakšić“ iz Sumrakovca i ,,Vuk Karadžić“ iz Osipaonice.

Manifestaciju organizuju Savez amatera Srbije, MZ Kličevac i KUD „Milenko Stojković“ Kličevac, pod pokroviteljstvom grada Požarevca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)