PRIBLIŽIMO OPŠTINU GRAĐANIMA: Rukovodstvo Paraćina obišlo domaćinstva u Donjem Vidovu (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 06. 2023. u 17:43

PREDSEDNIK opštine Paraćin Vladimir Milićević sa drugim opštinskim funkcionerima i saradnicima razgovorom sa meštanima Donjeg Vidova i obilaskom više domaćinstava započeo je planiranu akciju „Približimo Opštinu građanima“.

ПРИБЛИЖИМО ОПШТИНУ ГРАЂАНИМА: Руководство Параћина обишло домаћинства у Доњем Видову (ФОТО)

Foto: Opština Paraćin

Ova akcija ima osnovnu svrhu upoznavanja sa zahtevima građana u mesnim zajednicima, njihovo evidentiranje i sagledavanje može li opštinska vlast  da ih ispuni, ali je plan same organizacije delimično izmenjen zbog obilnih padavina koje su napravile probleme u više sela.

Bez obzira na to, Milićević i ostali opštinski funkcioneri upoznali su se sa tim šta je to što treba prioritetno da se rešava u Mesnoj zajednici Donje Vidovo i koje predloge meštani nude.

Foto: Opština Paraćin

Predsednik opštine naglašava da su svi problemi zapisani i da će se utvrditi šta je to što je rešivo odmah, šta će biti rešivo za nekoliko dana, a šta je, možda – nerešivo, ako nije moguće nečemu izaći u susret.

- Ovakve razgovore ćemo organizovati dva puta nedeljno ako nas opet ne iznenade velike kiše, pa da imamo neodložne situacije oko odbrane od poplava – ističe Milićević.

Već za četvrtak, 15. jun, najavljen je razgovor sa meštanima Ratara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)