DANAŠNJI "HUMANITARNI PONEDELJAK" PONOVO ZA LENKU LAZAREVIĆ: Akcija na novosadskoj plaži Štrand

Lj.P.

05. 06. 2023. u 09:05

AKCIJA "Humanitarni ponedeljak" danas na novosadskom Štrandu, ponovo je namenjena za lečenje male Lenke lazarević, jer je prethodnog ponedeljka prikupljeno 30.580 dinara. S obzirom na to da je sakupljena suma manja 60.000 dinara, akcija se danas ponavlja.

ДАНАШЊИ ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК ПОНОВО ЗА ЛЕНКУ ЛАЗАРЕВИЋ:  Акција на новосадској плажи Штранд

FOTO: Privatna arhiva

Ulaz na plažu  danas se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Lenki je sa deset meseci otkrivena akutna limfoblastna leukemija. Nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja i terapije održavanja, bolest se nažalost vratila. Jedina nada za potpuno izlečenje je hitna transplantacija koštane srži. Da bi se to ostvarilo potrebno je prikupiti sredstva u iznosu od 300.000 eura za njeno dalje lečenje i transplantaciju koštane srži u inostranstvu. S obzirom da je vreme ključno u ovoj borbi, pozivamo Novosađane koji su u mogućnosti, da i pored akcije Humanitarni ponedeljak pomognu Lenki uplatom na sledeće žiro račune:

Dinarski račun – UniCredit Banka 170001081914100087

Devizni račun: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.

Iz "Gradskog zelenila" koje upravlja Štrandom, obaveštava  sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!