U PARAĆINU OTVORENA AUTO-TJUNING SEZONA: Izložba i takmičenje prepravljenih automobila (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

30. 04. 2023. u 15:31

PARAĆINSKI Auto-klub “Fast Creu Gentlemans”današnjim skupom tjuniranih automobila u tom gradu otvara auto-tjuning sezonu u Srbiji, nakon čega, do septembra, slede okupljanja u više drugih gradova.

У ПАРАЋИНУ ОТВОРЕНА АУТО-ТЈУНИНГ СЕЗОНА: Изложба и такмичење преправљених аутомобила (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Vlasnici i zaljubljenici u modifikovane, odnosno prepravljene automobile, dovezli su ih na prostor nekadašnje paraćinske kasarne, a vreme ih je baš poslužilo.

 Kako kaže predsednik “Fast Creu Gentlemans” Bojan Marković, tu je oko 500 automobila. Prijavljivanje za takmičenje u tjuning stajlingu i db ozvučenju je na licu mesta, ali su podkategorije brojne, tako da će biti podeljeno oko 120 pehara za prva tri mesta u svakoj od njih.

- Ocenjivanje je u toku, očekujem da između tri do pet hiljada ljudi obiđe ovaj skup danas. Vozila su stigla iz cele Srbije, od Subotice do Vranja. Bukvalno su svi gradovi tu, uključujući Beograd, Kragujevac i Niš, a naši prijatelji iz Makedonije došli su još u petak kao gosti. Stižu nam takođe automobili iz Bugarske i Bosne – kaže Marković.

Programom manifestacije do večernjih sati biće organizovane i igre za posetioce poput vučenja konopca, dok će žiri ocenjivati takmičarske automobile bar nekoliko sati.

Najbolja felna, najbolji auto, najbolja boja... po markama automobila i podklasama - samo su neke od podkategorija, pa će žiri imati zaista mnogo posla. Klub organizator ne učestvuje u takmičenju, ali je interesovanje gostiju zaista ogromno.

Za kompletan doživljaj po predivnom sunčanom danu obezbeđena je i muzika sa dobrim ozvučenjem i di džejem iz Ćuprije.

Skup se završava oko 20 sati, do kada će biti proglašeni pobednici i uručeni pehari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu